Header LT Communicatie 2017 1

Webdesign

Webdesign LegioTerra Communicatie honingraatLegioTerra Communicatie ontwerpt en maakt websites, webshops en e-learning-sites.

Vanzelfsprekend zijn de websites / webshops full responsive. Dat wil zeggen ... ze passen zich vanzelf aan aan het beeldscherm dat je gebruikt.

Elk met hun best passende CMS. CMS staat voor Content Management Systeem. Een CMS kan je zien als het controlepaneel voor je website waarmee je alle artikelen, menu's, formulieren en de complete weergave van de site aanstuurt.

Voor elke type website maken we een template of thema op maat. Helemaal naar jouw eigen wensen en conform je huisstijl.

Full Responsive WebsitesHeb je al een Joomla! of WordPress website maar wil je graag een nieuwe frisse uitstraling? Tijd om ook jouw website full responsive te maken? Dan is een nieuw template of thema de ideale oplossing. We maken ook 'losse' templates / thema's.

Natuurlijk krijg je op de websites van LegioTerra tot een maand na oplevering volledige ondersteuning. Wil je het (technisch) onderhouden niet zelf doen? Geen nood. Frederika kan de website voor je onderhouden. Voorbeelden van websites gemaakt door LegioTerra vind je in het  Portfolio.

Kosten van een website - webshop - e-learning

Al vanaf € 750,-- (excl. 21% BTW) heb je je eigen website. Dat is inclusief Wordpress of Joomla! installatie, een homepage, een contactpagina met contactformulier, spambeveiliging en een maatwerk full responsive template. Elke extra pagina kost € 60,-- (excl. 21% BTW). Je kunt nu zelf je website gaan vullen met teksten of dit laten doen door Frederika.

Je hebt ook nog een domeinnaam (www.jeeigendomeinnaam.nl) en plekje op een server nodig om de website op te zetten. De kosten daarvan hangt af van de host die je kiest. Frederika werkt graag met Topservers als host voor websites en voor de domeinregistratie.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met Frederika.